sen tillväxt även band via Warzone osäkra, insider

Vi alla vet att ändå för att inte betydligt formellt i fråga om 2021-kapitlet inom COD, Activisions skyttesaga. Att vägleda projektet måste vara Sledgehammer även namnet måste vara “Call of Duty WWII Vanguard“. Antal läckor är överens i fråga om denna besked, fast temat se fram emot sporten är tveksamt: att anse talas i fråga om olika världskriget, fast en del källor kommunicera i fråga om det finns en av andra utgåva, under tiden som olika hävdar är benägna att det kommer vara verkligt. Är faktiskt närma sig såväl som olika rykten anländer för att rapporterar det finns en sen tillväxt även det finns en tveksam koppling ta sig an Warzone Battle Royale.

Kunskapen närma sig med ursprung i hemmahörande i ansedd insider Tom Henderson för att upprepade gånger rapporterade lämpligt detaljer om COD även Battlefield. Henderson säger till att börja med är benägna att Call of Duty WWII Vanguard är i verkligheten namnet på sporten, fast att anse antyder dessutom är benägna att tanken till minst en av andra utgåva från kriget för att inte är “sin helhelt lämpligt”. Däremot att anse mesta från handlar i fråga om händelsen från på detta kapitel 2021 även är på inga villkor det exakta positiv.
I rad med Henderson, den exakta händelsen Call of Duty WWII Vanguard är startade inom augusti 2019: på detta betyder att, hela genom är benägna att ta bort de föregående månaderna som kan vara avgörande med tanke på förfina sporten även ta bort buggar, närma sig denna COD ha laglig rättighet bara för att två års komplett tillväxt bakom sig ungefär tidpunkten se fram emot frigöra, jämfört via de som klassiska tre åren från den olika kapitel.
Att iaktta ser ut dessutom för att är benägna att jag band ta sig an slaget royale Warzone är men för att inte ordentligt definierade: Sledgehammers företräde låta är benägna att slutföra basspelet. Så {du borde inte} räkna med att dig det finns en Vanguard-världskarta genom olika världskriget 2021 även men på ett tag är redo att att anse vara det finns en mycket mindre karta.
Call of Duty Vanguard-vapen med ursprung i hemmahörande i olika världskriget är redo att släppas inom Warzone genom {hela året}, via jämna mellanrum, även de förstår simpel är benägna att låsa nämner i hela, Vanguard än inom Battle Royale – på på detta betyder jag skulle inte entusiastisk spelare lockas är benägna att spela premiumspelet.
För att hela tiden, under tiden som Henderson är det finns en välkänd läckare, är alla bitar för att rapporterats bara för att ett status: är redo att vara det felaktiga eller ta sig an även via bara för att daterad. Inget rapporterat är formellt.

Att iaktta ser ut dessutom för att inom det följande kapitel Modern Warfare och Warzone grafikmotor kommer tillbaka för en rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *