direkt actionfilmen är extremt lik sporten

0

Dynasty Warriors råda över är faktiskt dessutom det finns en direkt actionfilm, det finns en rent orientalisk tillverkning av tillägnad den från Kina marknaden, i alla fall vänta tillfället, för att i alla fall ser ut vara kapabel att sin helhelt fånga andan inom serien dessutom vara extremt liknar njuterdessutom föreslår på den viktigaste display skärm de som typiska scenerna inom serien Omega Force dessutom Koei Tecmo musou.

Dynasty Warriors-filmen är planerad vara uppmärksam på 30 april 2021 inom Kina dessutom vi har ingen aning i fråga om det är det avsett för att avvika för på detta territorium dessutom även anlända inom väst eller inom Europa. Det kommer ej tenderar att vara lugnt, å andra sidan möjliggöra den mest uppdaterade trenden för att vill en gigantisk återgång resten av variationer resten av online-spel vara uppmärksam på filmrullar för att vi har i nuläget betraktat genom användning av Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat dessutom Monster Hunter är att iaktta för att inte uteslutet tenderar att på detta dessutom är redo att komma ifrån dessa inslag.
För att den video- rapporteras inom ZhugeEX-tweet under tillämpar film tydligt djup datorgrafik, å andra sidan huvudpersonernas skådespelare är verkliga dessutom specialeffekterna är ganska bra implementerade. Tydligt är en mängd utfärdar något sammansatta, å andra sidan möjliggöra att det kan det finns en filmanpassning resten av det finns en musou för att föreslår strider resten av enskilda krigare i jämförelse med så mycket som arméer, är redo att man vi säger att tenderar att ett ganska bra jobb råda över gjorts genom användning av införlivandet.
Dynasty Warriors-filmen regisseras resten av Roy Chow dessutom utför antal orientaliska filmstjärnor för att Louis Koo för att Lu Bu, Wang Kai för att Cao Cao, Tony Yang för att Liu Bei, Pojken Geng för att Guan Yu, Justin Cheung för att rollen för att Zhang Fei, Ray Liu för att Yuan Shao dessutom Gülnezer Bextiyar för att Diao Chan.
För tillfället på videospelfronten väntar serien dessa dagar på det följande det följande kapitel genom användning av Dynasty Warriors 9: Empires tillkännages för PS5, Xbox Series X dessutom olika plattformar å andra sidan på ett tag skjuts upp till ett senare datum.

[ad_2]

Leave a Reply