Portugal Masters 2021 Golfturnering inom Vilamoura framflyttad

PORTUGAL Masters 2021 golfturnering tack vare tenderar att hållas inom Vilamoura inom april framflyttad

Keith Pelley, chefen direktör titta på European Tour, råda över meddelat uppskjutningen resten av Portugal Masters golfturnering för att har varit planerad tenderar att äga rum den 29 april – 2 maj kl. Dom Pedro Victoria golfbana i Vilamoura, tack vare pågående resesvårigheter orsakade resten av Covid-19-pandemin.

 

Valet råda över fattats för att ändra Tenerife Open – för att initialt jag skulle inte spelas med ursprung i hemmahörande i 15-18 april på Spel på bana med klubba och golfboll Costa Adeje – ytterligare datumen inom Portugal som ett alternativ, samt gör ett försök tenderar att fylla den veckan via ett alternativt evenemang inom Europa.

 

Tillägget “Vi avslutar dessutom ett ersättningshändelse någon person annanstans inom Europa med ursprung i hemmahörande i 15-18 april att kunna förlänga tenderar att tillhandahålla ett fullständigt schema samt spelmöjligheter titta på våra medlemmar”,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + fourteen =