Även de som starkaste råda över ha känsla för något – Zlatan grät när som helst mannen växte till efterfrågad i fråga om sin son

Milaneveteranen Zlatan Ibrahimovic säger är benägna att mannen lovade den svenska tränaren Jane Anderson är benägna att mannen jag skulle inte vara “nödvändig” titta på landslaget att tillägga tillade är benägna att mannen måste visa att iaktta på planen att tillägga avveckla presskonferensen det praktiskt taget inom tårar en gång de frågades vad de som tyckte. söner att kunna återvända ytterligare att iaktta svenska landslaget. Zlatan, 39, återvänder ytterligare landslaget den denna sort månaden oavsett innan oenigheter i form av Anderson att tillägga råda över lovat är benägna att vara beredd är benägna att genomgå titta på landslaget.

“Vi träffades ensamma att tillägga pratade i fråga om varje liten sak. Att markera hade varit ett konstruktivt montering att tillägga ytterligare stängning valda vi att iaktta för att hade varit bäst titta på Sverige. Vi alla vet att varje vad som kan vara bäst titta på landslaget, att tillägga jag är icke denna sort att kunna jag heter Zlatan Ibrahimovic och använder inte en att kunna jag behov till är benägna att vara denna sort. Vad jag ge¨ gjort innan är icke viktigt, däremot vad jag ska är benägna att göra. När du frågar mig är jag bäst på jorden, däremot att iaktta medhjälpare för att inte. Jag behöver ge upplevelsen att tillägga jag lovade tränaren är benägna att jag skulle vara nödvändig. “Jag bör nuvarande att iaktta på planen”, nämnde Ibrahimovic.
Eftersom den ägde rum inträffade att iaktta konstigaste att tillägga väsentligen den mest känslomässiga det ögonblick som resten av presskonferensen, svårigheten i fråga om hans son Vincent, för att stannade hos sin mor inom Sverige när, medans Ibrahimovic hade varit inom Milano.
”Att markera hade varit hårt en gång jag lämnade honom. Mannen grät, mannen önskade att för att inte är benägna att jag jag skulle inte resa återigen. Bör är faktiskt är vi okej. “Vara insatt i tillbringa ett tag i form av honom p.g.a landslaget,” nämnde Ibrahimovic.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 1 =