Oppo introducerar flaggskeppet Find X3 Pro

Det är det Find X3 Pro-modellen, det finns en en trendig samt mycket effektiv mobil genom användning av det finns en ovanlig design samt unika . Denna maskin är oerhört vital se framåt för att Oppo, för att inte för länge sedan passerade Huawei samt vände att markera mäktiga varumärket på den från Kina smarttelefonmarknaden. På grund av detta faktum avser Oppo tenderar att inkomster kontantbelopp inom det finns en ställning genom vilket rivalen även har svårigheten.

Att markera väsentligen den mest intressanta synliga elementet inom telefonen är kameramodellen för att reser sig i riktning bort samma identiska del från den koppen för att återstående av bakpanelen är tillverkad från. Inom en blandning genom användning av högblank golvspel försöker telefonen ut för att den är gjord från flytande stål, för att Terminator.

Modulen rymmer huvudkameran samt det finns en extremt extraordinärt omfattande 50 MP för att gagnar Sonys IMX766-sensor, {och det finns en} 3 MP mikroskopkamera. Oppo lovar 60x förstoring, {och det finns ingen} periskopskamera. I alla fall finns att markera det finns en 13 MP tele-kamera genom användning av 2x optisk zoom.

Find X3 Professionell fick det finns en LTPO OLED-skärm genom användning av det finns en upplösning på 3,216×1,440 pixlar genom användning av det finns en maximal ljusstyrka på 1300 nit samt det finns en uppdateringsfrekvens på 120Hz.

Enheten drivs från Qualcomms Snapdragon 888-processor ihop genom användning av 12 GB RAM samt 256 GB internminne. Den drivs från ett 4500 mAh batteri för att stöder snabb 65W laddning samt trådlös 30W laddning.

Priserna är men för att inte identifierade som ett resultat av Oppo närma sig tenderar att meddela dem det efterföljande per vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =