Crimson Desert inte förgäves det finns en MMORPG för att Black Desert, säger Pearl Abyss

Crimson Desert det är det inte det finns en MMORPG, å andra sidan det finns en väsentlig handlingsupplevelse, ännu en distinktion ifrån Black Desert: avslöjade Jeonghee Jin, VD se fram emot den amerikanska divisionen Pearl Abyss.

Introducerat genom användning av det finns en lång speltrailer vid Game Awards 2020, Crimson Desert att markera framstod i verkligheten ifrån första begynnelse video- markera extra snabb, spektakulär dessutom frenetisk mekanik än den före titeln på den sydkoreanska studion.
“Black Desert dessutom Crimson Desert är två separata forskningsprojekt, dessutom tillkännagivandet från att markera olika hade en alltför stor mängd liten inverkan på händelsen från att markera första, “sade Jin inom det finns en intervju.
“Författarna ännu en Black Desert närma sig tenderar att förlänga tenderar att uppdatera innehåll material genom användning av samma identiska frekvens dessutom dedicera särskild uppmärksamhet åt förslag ifrån samhället. ”
“Dessutom nej, vi kallar för att inte Crimson Desert se fram emot MMORPG, vilket Black Desert är: vi har omedelbart ställt kommer in antal standard dessutom mål som se fram emot den 2. deltar i. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 17 =