Dinamo Zagreb-chef avgår efter inneha dömts ännu en 4 års fångvårdsanstalt

Dinamo Zagreb-chef avgår efter inneha dömts ännu en 4 års fångvårdsanstalt.
ZORAN MAMIC råda över avgått ifrån sin funktion för att Dinamo Zagreb-chef i form av snabb verkan efter inneha dömts ännu en fångvårdsanstalt. Dinamo skulle vara ett gäng se fram emot Spurs inom olika omgången resten av deras Europa League-slutspel 16 torsdag den 18 mars efter inneha förlorat första etappen 2-0.

”Högsta domstolen råda över bekräftat Osijeks kommundomstols beslutet för att dömde Zdravko Mamic ännu en sex att tillägga ett halvt års fångvårdsanstalt se fram emot förskingring resten av 116 miljoner kuna (15,5 miljoner euro) ifrån Dinamos fotbollsklubb,” säger uttalandet ifrån HRT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 1 =