Fury samt Joshua hände överens i fråga om två matcher, de som tjänar 100 miljoner pund vardera!

De som efterlängtade striderna mellan tungviktmästarna Anthony Joshua samt Tyson Fury råda över till slut kommit överens i fråga om, genom användning av det finns en överenskommelse som kan är benägna att överträffa Floyd Mayweather Jr. samt Manny Pacquiao för att de som rikaste inom historien.

Även när den 2 boxarna hände överens i fråga om att de kommer ha två matcher 2021 förra året, “försvann” förhandlingarna mellan agenterna tidigare än är faktiskt ett tvåmatchsavtal hände på papper, genom användning av vilket de kommer garantera 100 miljoner pund vardera.
Datum samt destination vänta matcherna borde inte ha fastställts men, ändå den första matchen förväntas hållas inom juni eller juli genom användning av Saudiarabien för att den viktigaste förväntad etta i ett försök att vinna den kostsammaste matchen inom historien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × three =