Zack Snyder’s Justice League, att anse finns Darkseid inom den olika officiella trailern

Zack Snyder’s Justice League verkar genom användning av olika trailern tjänsteman, för att råda över sin obestridda huvudperson den mäktiga även fördrivna Darkseid, herre genom Apokolips även den starkaste skurken inom DC-universum.

Definierad för att “filmfans drömde om” i premiärer, Zack Snyder’s Justice League närma sig tenderar att högre out line inom signal för att vi märkte i synnerhet inom versionen regisserad resten av Joss Whedon Stålman är Läderlappen fast för att inte bara för att.
“Jag ge¨ förvandlat världar ännu en lera”, säger Darkseid video-, en gång vi vill honom förstöra en komplett planet genom användning av det finns en den som svepning resten av hans gris. “Alla delar för att finns närma sig tenderar att växa till att bli mitt.”
Att markera finns dessutom det finns en sekvens inom trailern genom vilket Darkseid gagnar sitt väsentligen den mest kraftfulla jaktredskap, de som dödliga Omega strålar: Närma sig du kan tenderar att för att använda sig av dem i opposition att medlemmarna inom Justice League?
Att kunna förvärva reda på bör vi redo ett antal dagar ännu en: Zack Snyders Justice League kommer att finnas tillgängligt på Sky från den 18 mars, samtidigt över hela världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 10 =