The Ancient gods Part 2, den officiella teasertrailern

DOOM Eternal: The Ancient gods Part 2 verkar i form av Smygtitt officiell, publicerad resten av Bethesda ta hänsyn så mycket som trailern, som kan den 17 mars och eftersom antagligen närma sig är benägna att formalisera lanseringsdatumet se framåt för att expansionen.

Ut den 18 mars enligt en läcka, DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 närma sig är benägna att vidtaga historiskt förflutet resten av DOOM Slayer sammanfattning genom vilket vi slutade, efter är benägna att den primära expansionen slutade.
I rad med den inofficiella för att framkom inom som sent närma sig vi inom The Ancient gods Part 2 inneha är benägna att upptäcka ett antal eventualiteter opublicerad, återigen möta helvetets legioner att tillägga attackera deras fäste.
Vi kommer att är benägna att bromsa ner emot nya fiender, tillsammans med den pansrade baronen, Stone Imp, Screech att tillägga Cursed Predator, alla de i form av unika egenskaper för att vi bör överväga inom strid.
Som ett sätt att beskära vårt projekt ännu en ett sista närma sig vi dessutom ha förmågan att för att använda sig av nya, kraftfulla vapenslag för att Sentinel’s Hammer, för att är redo att frigöra det finns en förödande chockvåg för att hindrar motståndare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + six =