Ursinning Messi exploderar när som helst följare stormar hans bil titta på selfies

Ursinning Messi exploderar när som helst följare stormar hans bil titta på selfies.
DEN vanligtvis lugna även samlade Barcelona FC-stjärnan tappade sitt coola när som helst mannen lämnade Camp Nou på helgen och eftersom hela tiden belägrades från följare för att önskade att ha autografer även bilder.
Även när detta kan vara en daglig tillfälle, exploderade stjärnangriparen omkring på detta händelse även ventilerade sin ilska genom den ständiga trakasseriet när som helst hans bilen hade varit omgiven från desperat efter följare.
Allteftersom Messo även har utsatts titta på kritik från en del kritiker titta på sin utbrott, även har olika försvarat argentinern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =