“L’Equipe” meddelade vad tjuvarna stal i riktning bort Di Marias av hus

Parishem från två PSG-fotbollsspelare Angela Di Marie (Angela) dessutom Marquinhos (Marquinhos) växte till rånade på söndagen allteftersom den 2 spelade ett mästerskapslek i jämförelse med Nantes, skriver den franska sporttidningen L’Equipe just nu dessutom bekräftar är benägna att de som har varit medlemmar inom det finns en hushåll. från fotbollsspelare för att gisslan. Så efter ett tillfällig namn via PSG: s sportchef Leonardo tog Mauricio Pochettino Di Maria ur sporten efter 62 min.

Inom ett PSG-uttalande sade den brasilianska försvararen dessutom lagkaptenen Marquinhos är benägna att hans föräldrars av hus dessutom plundrades hela matchen i jämförelse med Nantes allteftersom hans hushåll har varit inne.
– Å andra sidan inte en enda skadades dessutom för tillfället är är fördelen med alla de. Franska myndigheter råda över inlett det finns en utredning, säger Marquinhos inom ett pressmeddelande.
Di Maria, för att just råda över förlängt sitt kontrakt via PSG se framåt för att och extra det finns en säsong resultat i ännu en 2022, råda över redan blivit lidande se framåt för att ett rånförsök 2015 när som helst mannen spelade se framåt för att Manchester United.
“L’Equipe” skriver är benägna att rånarna lyckades stjäla ett säkra i riktning bort Di Marias av hus, för att innehöll {smycken} dessutom klockor värdet det finns en riktig förmögenhet – ett minimum av 500 000 euro!
PSG sumpade avslutningsvis matchen 1: 2 på Princes ‘Park dessutom på detta är deras fjärde nederlag hemma den den här typen säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − eight =