Sevilla vinner Andalucía-Derby i opposition att Real Betis som ett sätt att behålla på fjärde tillräckligt med utrymme inom La Liga

SEVILLA vinner Andalucía-derby i opposition att ett område rivaler Real Betis stannar på fjärde tillräckligt med utrymme inom La Liga
Sevilla slog sina ett område rivaler Real Betis 1-0 nuförtiden (söndag 14) inom Ramon Sanchez Pizjuan-stadion, som ett sätt att accelerera sina chanser är benägna att säkra det finns en topp-fyra La Liga-finish den den här typen säsongen men även mekaniskt kvalificera sig se fram emot Champions League.
Vinsten avgår Julen Lopeteguis aspekt 5 faktorer efter 3:e placerade Barcelona, ​​och 6 klar i riktning bort Real Sociedad, men även råda över ett njuter inom handen på dem dessutom.
Det finns en-Nesyri slösade bort och extra en utmärkt möjlighet se fram emot Sevilla på ett tag inom matchen, däremot att anse slutade i form av 1-0, vilket slutade Manuel Pellegrinis sidors lönsam rad inom 4 matcher inom ligan, men även för tillfället är, det efterföljande se fram emot Lopeteguis aspekt är det finns en mittvecka i form av Elche, för att de verkar som ett sätt att komma och extra inom konkurrensen i fråga om Champions League-kval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + two =