Anthony Joshua dessutom Tyson Fury undertecknar kontrakt se fram emot ENORM tvåkampslag

Anthony Joshua dessutom Tyson Fury undertecknar kontrakt se fram emot ENORM tvåkampslag.
ANTHONY JOSHUA dessutom Tyson Fury råda över tecknat bosättning i fråga om det finns en megakamp på 200 miljoner £ (233 miljoner euro) – den viktigaste boxningskampen av den anledningen som Floyd Mayweather slog Manny Pacquiao dessutom den viktigaste kampen inom brittisk boxningshistoria.
‘Battle of the Brits’, som kan vara inställd se fram emot de som obestridda WBA-, WBC-, IBF- dessutom WBO-tungviktstitlarna, råda över bekräftats resten av promotorn Eddie Hearn genom användning av ett datum dessutom ett område som kan tenderar att tillkännages hela de som kommande veckorna.
”Den svåra delen är hela tiden det som får hela tenderar att placera penna på papper. Fast på detta har varit ett enormt gör ett försök med ursprung i hemmahörande i hela parter med avsikt att förvärva på detta genom gränsen. Du kan hade rivaliserande promotorer, rivaliserande community dessutom rivaliserande förebygga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 16 =