Blomman för att berättar lögn meddelade genom användning av trailern, Swan Song avbröts?

White Day 2: The Flower that Tells Lies råda över varit meddelat formellt resten av Sonnori Corporation genom användning av det finns en teaser trailer vilket ser ut som om verifiera är benägna att tidigare uppföljare avbryts, Svansång.

Presenterades 2017, White Day 2: Swan Song att anse ser ut som om i verkligheten ha pausats resten av att anse koreanska utvecklingsteamet, och det är det kommer att omkring denna tidpunkt är benägna att projektet i verkligheten råda över förvandlats ytterligare The Flower that Tells Lies.
Denna dag råda över varken referensplattformarna blivit officiella (fast vi tänka på faktiskt på PC e PS4 genom användning av PlayStation VR, för att se fram emot att anse första avsnittet) eller utgivningsperioden se fram emot sporten, fast vi antar är benägna att extra förklaring närma sig att återvända genom de som kommande veckorna.
Se framåt för att återstoden, teman Skräck närma sig återigen är benägna att vara inom centrum se fram emot denna upplevelse, fast det är det inte klart i fråga om skolmiljön närma sig är benägna att återupplivas resten av författarna eller i fråga om annat närma sig är benägna att tänkas på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 5 =