“Den viktigaste utmaningen inom tennis är tenderar att slå Nadal på Roland Garros”

0

Novak Djokovic talade inom det finns en intervju via France TV i fråga om sina chanser att förverkliga Roland Garros. Serbien debuterade säsongen via det finns en trofé ungefär Australian Open, men även i fråga om pojken lyckas vinna Roland Garros har fått pojken den primära inom tennishistorien via inte mindre än att två titlar inom hade varit men även en av många de som 4 Grand Slam-turneringarna. Djokovic även har 9 troféer ungefär Australian Open, 5 på Wimbledon, tre ungefär US Open men även det finns en på Roland Garros.

“Jag ge¨ svårigheten ungefär French Open, pojken heter Rafael Nadal. “Fast jag ska tenderar att försök att vinna titeln”, uttalas Djokovic.
Förra året mottagit Rafael Nadal sin 13: e titel på Roland Garros emot Djokovic.
“Har du antagligen rekommendation i fråga om tips om hur man kommer du att kunna slå honom, berätta titta på mig. Måste du vara på den allra bästa fysiska men även psykologiska graden av om du kan slå den. Jag gjorde att iaktta det finns en direkt, däremot ett antal gånger torskade jag titta på honom på Roland Garros. Jag föreställa att det finns den viktigaste utmaningen inom tennis nuförtiden. “Jag behöver ha utmaningar, jag ska tenderar att göra mitt finaste som ett sätt att slå honom.”
Rafal Nadal även har inom sin yrke bara för att två nederlag inom Roland Garros, resten av Robin Soderling men även Novak Djokovic.
Säsongens olika Grand Slam närma sig tenderar att hållas i riktning bort 23 maj ännu en 6 juni.

[ad_2]

Leave a Reply