Arsenal vinner inom Aten gentemot Olympiacos

ARSENAL vinner sin Europe League-kamp inom Aten gentemot Olympiacos
Arsenal hände ifrån Georgios Karaiskakis Stadium i Aten på onsdagskvällen i form av det finns en minnesvärd 1-3 seger gentemot Olympiacos, för att det bara om absolut närma sig tenderar att undersöka dem genom de föregående åtta inom Europa League i fråga om de förstår göra jobbet det följande per vecka inom returmatchen på Emirates.
Martin Odegaard gjorde sitt första mål som vänta Gunners eftersom den hans låneflyttning i riktning bort Real Madrid när som helst pojken hade varit ärlig gentemot den grekiska sidan tog att anse för att inte vara så en alltför stor mängd vänta nordmannen, för att bekräftade varför visst är han det toppet rankad hela genom tenderar att slå det finns en boll i riktning bort långväga komma in inom online- i form av det finns en dundrande ta lite tid efter 34 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × four =