Inter det finns en månad och använder inte en Vidal

Den chilenska Inter-mittfältaren Arturo Vidal (33) bör björn vänster knäoperation på fredag, meddelade att anse modern laget inom den italienska Serie A på torsdag.

Vidal kände värk inom vänster knä, varför mannen bör operera menisken. Italienska medier uppskattar tenderar att Antonio Conte skulle vara och använder inte en chilenare inom typ det finns en månad, rapporterar Hina.
Vidal anlände ytterligare Inter förra sommaren med ursprung i hemmahörande i Barcelona, ​​och därav inom 30 matcher se fram emot Milanos lagstiftning gjorde mannen två mål som. Tillsammans med Barcelona spelade Vidal hela sin 13-åriga vistelse inom Europa se fram emot Bayern, Juventus och därav Bayer Leverkusen.
Pojken spelade 119 matcher se fram emot att anse chilenska landslaget och därav gjorde 32 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 10 =