Atletico Madrid traskar 6 poäng före Barcelona i La Liga

Atletico Madrid traskar 6 poäng före Barcelona i La Liga
Inom deras omarrangerade match, uppskjuten p.g.a Storm Filomena igen inom januari, via Athletic Club, ikväll (onsdag 10) kl. Estadio Wanda Metropolitano Flyttade Atletico Madrid sex poäng med ursprung i hemmahörande i Barcelona omkring toppmötet inom La Liga.
Atletico Madrid vann mot Bilbao 2-1 igår.
Att anse har varit ändå för att inte sin helhelt traditionellt via krossar, som ett resultat av den baskiska sidan tog ledningen efter ett strålande lagdrag såväl som Inaki Williams exakta nedskärningskors avslutades från Iker Muniains intill håll efter 21 min, såväl som att iaktta tog ta sig an de som döende sekunderna från stopptid titta på Marcos Llorente för att leds fastigheter Thomas Lemars inlägg med ett syfte att jämna ut sporten.
Athletic Club råda över sitt första La Liga-nederlag av den anledningen som januari såväl som förblir på åttonde tillräckligt med utrymme via 33 poäng, under tiden som Atletico försöker fenomenal placerad högst citerar på tabellen via sin sexpunktsdyna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight − five =