Laporta drog igen att iaktta första draget samt skickade ett förslag vara uppmärksam på Aguero

Joan Laporta återvände vara uppmärksam på ordförandeskapet inom Barcelona på söndag. Laporta bör fixa ett antal svårigheten inom klubben till en början från sin period. Mannen bör först övertala Lionel Messi för att stanna vistelser på klubben. Med ett syfte att håll Messi på klubben närma sig Laporta tenderar att försök att använder Sergio Kun Aguero, för att skulle vara det finns en fri agent inom sommarsäsong. Messi samt Aguero är ej bara goda kompisar utan ut en dessutom faddrar.

Att iaktta argentinska “TyC” hävdar tenderar att Laporta redan råda över skickade ett konkret erbjudande vara uppmärksam på Aguero. I överensstämmelse med denna leverans försök Laporta “livlösa två flugor i form av ett formulär”, så att behålla Messi samt förvärva det finns en kvalitetsattack, tenderar att Aguero är 33 kalenderår tidigare.
I fråga om mannen accepterar erbjudandet återvänder Aguero vara uppmärksam på La Liga efter tio kalenderår. Argentinern lämnade Atletico Madrid vara uppmärksam på Manchester City.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + seven =