Dzeko tävlar i fråga om morgondagens match i form av Shakhtar

Omkring presskonferensen längre fram än morgondagens första duell inom den åttonde finalen inom European League i form av Shakhtar bekräftade Roma-tränaren Paulo Fonseca tenderar att BiH närma sig för att vidta åtgärder. landslagskapten Edin Dzeko tenderar att vara inom tävling titta på matchen.

– Džeko tränade i form av laget dessa dagar samt närma sig på listan genom ivrig spelare för att tävlar i fråga om matchen imorgon. Samma identiska position är i form av Ibanezo, för att råda över återhämtat sig. Jag känner ändå för att inte uppställningen, bör avgörande är tenderar att hela är beredd titta på matchen – uttalas Fonseca samt tillade:
– Shakhtar är ett otroligt lagstiftning samt vi kommer att absolut ha laglig rättighet det finns en extrem match. Den den här typen säsongen slog de som Real Madrid inom Champions League samt gjorde oavgjort i form av Inter omkring två händelser. Vi behöver att uppnå ett kvalitativ slutresultat längre fram än omkampen imorgon.
Ha i åtanke Dzeko missade de som tre mest uppdaterade matcherna inom sitt lagstiftning i och med det finns en adduktorsskada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 4 =