Watch Dogs: Legion: trailer påminner oss i fråga om ankomsten från online-läge, dock för att inte på PC

Ubisoft råda över lanserad det finns en ny trailer med avsikt att påminna oss i fråga om ankomsten från online-läge i princip hela variationer från Watch Dogs: Legion. De som den som för att bör redo något lång sikt är PC-spelarna allteftersom det finns på Xbox One, Xbox Series X samt Series S, PS4, PS5 samt Stadia är att iaktta redan genomförbar är benägna att för att använda sig av dem utan kostnad. PC-versionen närma sig är benägna att släppas på Epic Games Store, Ubisoft Store samt titta på hela Ubisoft + -prenumeranter, på ett datum för att men för att inte fastställts.

Vi läser olika huvudpunkterna hämtat med ursprung i hemmahörande i att iaktta officiella pressmeddelandet:
Watch Dogs: Legion Online- Trend innehåller:

  • Open-world free-roam inom co-op genom vilket ivrig spelare är redo att gå kollektivt i form av sina kamrater citerar ännu en 4 ivrig spelare med avsikt att upptäcka London, deltaga inom stadsevenemang, slutföra uppgift och samarbeta inom sidoaktiviteter.
  • Nya co-op-uppdrag i form av två ännu en 4 ivrig spelare i form av ny co-op-spelmekanik för att erbjuder ivrig spelare är benägna att rekrytera att iaktta perfekta laget samt slåss Londons risk på stadens väsentligen den mest ikoniska område.
  • Att markera första PvP-läget, Spiderbot Miljö, för att gör att iaktta genomförbar titta på 4 ivrig spelare att hantera beväpnade spiderbots samt tävla inom det finns en högintensiv dödsmaskin.

Två exklusiva kan också är benägna att lanseras för närvarande missioni enspelare titta på innehavare från säsongskort:
Guardian Protocol: DedSec råda över kom på det finns en algoritm för att utställning hur man kan AI vanligtvis är redo att ignorera mänskliga . I fråga om denna algoritm användes inom beväpnade drönare … jag skulle inte de som ha anläggningen inom liv samt dö.
För att inte inom vårt namn: DedSec råda över kom på det finns en hemlig grupp för att gagnar sitt namn inom London, på order från det finns en samvetslös tabloidägare, för att gagnar för att stulits från gruppen med avsikt att utpressa sina berömda lidande samt accelerera sin makt genom storstaden.

Den 23 mars närma sig “Capobranco”, den primära Taktisk op kooperativ i form av 4 ivrig spelare för att beordrar effektivitetseffekt samt lagarbete. Och extra innehåll material av konstant är benägna att rulla ut i form av utan kostnad uppdateringar, tillsammans med Invasion PvP-läge, nya samarbetsuppdrag, utan kostnad karaktärer samt extra.
Inom Watch Dogs: Legion traskar London dåligt. Under loppet av stigande missnöje råda över det finns en okänd gadget för att heter Zero Day lagt skulden titta på bombattackerna för att skakade storstaden i opposition att DedSecs hemliga motstånd. På grund av detta råda över opportunistiska brottslingar med ursprung i hemmahörande i hela krok från London fyllt tomrummet vistelser. För att medlemmar inom DedSec bör ivrig spelare förmedla aspekt i opposition att dessa brottslingar inom Watch Dogs: Legion: sadister, legosoldater, cyberbrottslingar samt ett antal fler. Ivrig spelare kanske vill rekrytera medlemmar inom sitt besättning med avsikt att vara beredda att tillfredsställa dessa brottslingar, befria London samt slutligen avslöja Zero-Dags identificat ion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + 9 =