Nvidia stänger resten av konsolen SoC-produktion inom kalenderår?

Nintendo Switch snabbt är redo att produktionen resten av dess kärnchip avslutas resten av Nvidiaför att som svar på somliga källor pojken tänka på göra stäng SoC-produktionen understödjer Nintendo-konsolen 2021.

Det här är ej officiella information och använder inte en det finns en GameReactor-rapport, för att nämner det finns en inre leverans eller närstående Nvidia: är förutsatt på på detta ser ut som om att iaktta för att i fråga om affärsrörelsen råda över se fram emot avsikt är benägna att stänga produktionen resten av affärsrörelsen helt Tegra X1 Mariko, används för att att iaktta centrala systemet på chip of Nintendo Switch, hela 2021.
På detta jag skulle inte göra att iaktta tveklöst är benägna att utträda ny modell med 7 tums Samsung OLED-skärm, komplett genom användning av 4K samt bättringar, ryktas inte för länge sedan som kan hela 2021 det finns en sorters nödvändigt evolutionärt steg se fram emot konsolen, för att verkligen måste av fixa ytterligare modernare {hårdvara}.
Inom denna mening, den påstådda Nintendo Switch Professionell jag skulle inte vara menad att byta Nintendo Switch vanligt för att redan finns tillgänglig på marknaden, som ett resultat av den efteråt för att inte lång sikt jag skulle inte ha förmågan att produceras, i alla fall genom användning av samma identiska delar för att den är monterad se fram emot tillfället.
Nvidia Tegra X1 Mariko sitter omkring botten på varje Nintendo Switch Normal för att resten av Nintendo Switch Grälpå grund av detta faktum närma sig det finns en ändring är benägna att behövas se fram emot produktionslinjen se fram emot varje konsolerna. Dessutom är det potentiellt är benägna att på detta närma sig är benägna att bli ersatt genom användning av det finns en analogt chip mer moderen tillverkning av som inte är det menad är benägna att avsevärt ändra konsolens effektivitetsklänning, däremot precis nu är att iaktta bara för att spekulationer, dessutom med ett syfte att källan för att inte konversera i fråga om direkta sanktioner se fram emot Nintendo Switch.
För tillfället råda överuppdatering 11.4.0 kommer snart se fram emot Nintendo-konsolen, väntar på extra detaljer om det långa loppet på hårdvarufronten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 4 =