gav tittarna en teknik är benägna att trolla streamers

Rycka vara uppmärksam på råda över kommit genom loppet av skott åter så att ge tittarna ett raskt att tillägga förnuftigt metoder se fram emot troll de som banderoll. Vad gjorde pojken? På papper är på detta det finns en användbar utföra: chansen att dra för igen det finns en donation inuti tio min, i form av det finns en allmän anledning.

Problemet är är benägna att en mängd redan gör att anse missbruk. Såväl som råda över videostreamingsplattformen lagt det finns en mening för att låter för att det finns en riktig hån se fram emot streamers bland anledningarna vara uppmärksam på återbetalningen: “Jag behövde bara för att förändras till tackad.
Vanligtvis när som helst det finns en streamer kommer att få det finns en donation tackar omedelbart dem för att gjorde att anse att tillägga citerade sitt smeknamn. Är faktiskt råda över en mängd redan börjat donera, inkomster komma in tacksamhet att tillägga av den anledningen som dra igen donationen så att håna streamers att tillägga förvärva offert i riktning bort manschetten.
Anklagelsen se fram emot Twitch är tydlig: på på detta tillvägagångssätt matar den trollarna, som ett alternativ så att slåss dem, såväl som i form av ett metoder vara uppmärksam på 0 kostnad.
Visst, att anse assistanser absolut vara ägare till ett raskt återbetalningssystem, å andra sidan kan du inte förgäves för att hitta ett alternativt metoder så att implementera att anse? nja placera detta begränsar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + ten =