Keith Curle ersätter Harry Kewell för att Oldham Athletic Manager


OLDHAM ATHLETIC råda över meddelat Keith Curle för att klubbens nya huvudtränare – resultat i ta sig an toppen resten av säsongen.

 

Född inom Bristol hade Curle ledningsförmåga inom Mansfield men även Chester tidigare än mannen hjälpte Neil Warnock på både Crystal Palace men även QPR men även hjälpte den efteråt hela genom är benägna att vägleda dem ta sig an Premier League för att första lagstränare tidigare än mannen gick genom användning av inom Notts County men även av den anledningen som Carlisle United.

Den 57-årige mastermind Northamptons kommersiella ifrån Sky Bet League Two inom den slutlig marknadsföringskampanj hela genom slutspelet men även råda över stor expertisförväntningar resten av ledning genom loppet av det finns en 20-årig period.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 11 =