Rysk värld nr 8 Andrey Rublev bekräftat tenderar att tävla inom Andalusien Open 2021

RYSSKA världens nr 8 tennisstjärna Andrey Rublev bekräftade tenderar att tävla inom Andalusien Open 2021

World No8 tennisspelare, den 23-åriga ryska stjärnan Andrey Rublev, även har bekräftat tenderar att han kommer tävla inom ATP 250 AnyTech365 Andalucía Open 2021 med ursprung i hemmahörande i 4 ytterligare 11 april på Puente Romano Beach Resort inom Marbella samt växte till den primära resten av de som tio finaste tennisspelarna på planeten för att delta.

Rublev även har vunnit sju ATP-titlar, varav 5 vunnit mannen förra säsongen, hade varit tennisspelaren via flest segrar 2020, vunnit inom Doha samt Adelaide genom de som första två veckorna resten av konkurrensen, tidigare än mannen återvände back-to-back-titlar inom Hamburg, St.Petersburg samt Wien sammanfattning tidigare än mannen debuterade ungefär Nitto ATP-finalen inom London, genom vilket mannen fick sin första seger genom Dominic Thiem.

Den Moskva-födda tennisspelaren även har kopplats ytterligare Spanien inom massor av kalenderår samt varit del av Real Club de som Tenis Barcelona, ​​genom ledning resten av Castellón-tränaren Fernando Vicente av den anledningen som 2016, vilket även har lett ytterligare tenderar att de som vunnit titlarna. tilldelas resten av ATP titta på både “Finaste ” samt “Ivrig spelare via årets väsentligen den mest utvecklingsidealer”, för att röstats resten av de som olika spelarna på turnén.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =