Guardiola förbannad: Vi kommer att tenderar att göra 18 mål som, 18: 0 har fått resultatet

Manchester City-chef Pep Guardiola reagerade våldsamt till minst en journalists förfrågan i fråga om resultatet mannen förväntar sig sig inom matchen inom den 33: e omgången resten av Premier League i jämförelse med Southampton.

– Vi kommer att att erbjuda dem 18 mål som, 18: 0 har fått resultaten av matchen. Vilken förfrågan är att markera, är att markera den här typen sporten ett skämt se fram emot dig – uttalas Pep.
Southampton sumpade i jämförelse med Manchester United 9: 0 till att börja med resten av februari, så det finns en journalist ungefär konferensen hade varit upptagen med i fråga om Pep råda över betydligt sådant inom åtanke i jämförelse med det efterföljande rival … Tillsammans med Uniteds nederlag i jämförelse med Southampton besegrades mannen resten av Leicester via samma identiska slutresultat förra säsongen.
City hade varit inom det finns en otrolig rad via 21 segrar inom alla de tävlingar, och därav inom den slutlig omgången sumpade de som inom stadsderbyet i jämförelse med United 2-0. Duellen mellan City och därav Southampton står på detta system på onsdag kl 19, via det finns en direktsändning på Sportaktiviteter Club 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + seven =