Utländska följare närma sig är benägna att förbjudas ifrån OS inom Tokyo genom COVID-rädslor

Utländska följare närma sig är benägna att förbjudas ifrån Tokyo-OS genom COVID-rädslor.
JAPAN ser ut ha beslutat är benägna att håll sommarens OS men även Tokyo inom Paralympics UTAN utländska åskådare i och med rädsla bland den japanska de flesta av folket i fråga om COVID-19.
Tokyo 2020-president Seiko Hashimoto, som utsågs till chef för den japanska olympiska kommittén efter att ha ersatt Yoshiro Mori efter sexistiska kommentarer mot kvinnor, hade sagt är benägna att hon önskade att ha ett samtal i fråga om är benägna att släppa komma in utländska åskådare tidigare än fackelreläet startade den 25 mars. På detta val jag skulle inte dessutom innebära är benägna att fackelreläet jag skulle inte hållas och använder inte en åskådare, uttalas Kyodo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =