Revolution tillgänglig utan kostnad på iOS men även Android, lansera trailern

Blade & Soul: Revolution Den kan vara hittade fri citerar iOS är Android, vilket bekräftades resten av den spektakulära lanseringstrailern för att Netmarble skapade titta på tillfället.

lägre resten av den firade Blade & Soul av NCSoft, närma sig sporten tenderar att placera oss inom skorna till 1 kämpe som kan vara fast valen tenderar att hämnas dödandet resten av sin herre inom händerna på den dödliga Jinsoyun.
Nedsänkt inom det finns en stora öppen värld full resten av utfärdar tenderar att göra men även undersöka, inom Netmarble-titeln närma sig vi ha förmågan att prova oss på häftiga actionstrider men även avslöja karaktärer för att kännetecknas resten av det finns en tydligt övertygande design.
Expertisförväntningar tillåta citerar vara uppmärksam på 500 ivrig spelare tenderar att interagera i form av den ene den andre på samma identiska server, i hela, det finns en gemenskap för att redan är relativt ihärdigt men även passionerad, för att är redo att garantera snabb men även nyttig matchmaking.
Extra detaljer om Blade & Soul: Revolution närma sig snabbt i form av vår recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 16 =