Ubisoft Sofia jag skulle inte växande att anse nya kapitlet vänta det finns en insider

I enlighet med insider j0nathan är nya Assassin’s Creed är hela förbättring Ubisoft Sofia, för att vi är de skyldiga Assassin’s Creed Origins, Rogue, Black Flag även Liberation. j0nathan är det finns en youtuber som kan vara känd från följare från Ubisoft-serien, vänta pojken även har innan bevisad är benägna att pojken även har interna kontakter via utgivaren, för att även har skickade honom förklaring för att även har bevisad sig vara sant.

Inom videon erbjuder j0nathan i sanningen ett antal ledtrådar i fråga om det följande Assassin’s Creed, tillsammans med den redan ryktade fransk miljö under hundraårskriget. Låt oss låt oss titta på vad dessa ledtrådar är: ett Templar-kors; det finns en karta genom ön Cofu, Grekland; de som geografiska koordinaterna vänta Dubrovnik inom Kroatien även Schleswig Holstein inom Tyskland; koder vänta färgerna blå, vit även lila (den franska flaggan); det finns en ring; de som geografiska koordinaterna vänta Sofia, Bulgarien; det finns en QR-kod vänta Spotify för att leder ytterligare sidan vänta det finns en artist för att heter Edmund; den binära koden 2022; det finns en en bild från Al-Aqsa-moskén; image från ett berg.

Med ursprung i hemmahörande i denna förklaring drogs slutsatsen är benägna att sporten är avsiktligt ytterligare 2022, ett kalenderår för att absolut ut jag skulle inte respektera Ubisofts nya planering vänta serien, för att Ubisoft Sofia utvecklar och eftersom spelas inom Frankrike, Lorraine, hela Cent of War kalenderår. Personer jag vet att i fråga om det kommer det har varit det dessutom Giovanna D’Arco. kanhända närma sig hon är benägna att vara huvudpersonen. Killer jungfrun inom Orleans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − ten =