Mini-lysdioderna skulle vara det nyhet inom 2021-modellen se fram emot denna spelwidescreen

De som Samsung Odyssey G9 Det är det det finns en riktigt anmärkningsvärd gamig widescreen-skärm. Tacksamhet dessutom ytterligare dess bredd på 49 tum. De som modell 2021såväl som närma sig att anse dessutom tenderar att omfatta kunskap Mini-LED vilket säkerställer fotografierna det finns en överlägsen standarden, enkannerligen ungefär hantering resten av svarta att tillägga glorier.

Inom väntan på tenderar att MicroLED- att tillägga OLED-skärmar ska förändras till extra fashionabla är Samsungs Quantum Mini LED-teknik en av många de på angivet sätt är redo att garantera de som finaste summorna i förhållande till svarta djup att tillägga hanteringen resten av panelens glorier. I fråga om denna kunskap närma sig tenderar att integreras inom Samsung Odyssey G9, det finns en gigantisk panel 49-tums widescreen via det finns en upplösning på 5120×1440 är redo att resultatet därefter förändras till riktigt spektakulärt.
Samsung hävdar tenderar att dess Quantum Mini-lysdioder är stor 1/40 jämfört via konventionella lysdioder, det finns en utföra för att å ena sidan tillåter överlägsen bildkvalitet att tillägga dock mycket mer det exakta ljusstyrningskontroll. Att iaktta denna sort är borde du tittar på ett deltar i eller utför betydligt online-spel.
Samsung Odyssey G9 kan till och med tenderar att inkludera Quantum Matrix Technology. Att iaktta finns ändå inget det exakta datum, fast denna panel bör släppas ut tillgänglig på marknaden hela 2021. Man överväga tenderar att den dessutom närma sig till in omväxling detta G9 inom värde, för att rekommenderas vanligtvis ytterligare cirka 1350 euro.
När du söker efter betydligt högre, rekommenderar vi att du helt enkelt tittar på C SEED M1, en 165-tums microLED-TV som kostar $ 400 000 och gömmer sig under golvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 11 =