Animal Crossing: New Horizons: följare återskapade Wandavisions “Agatha All Along”

Ett fan återskapade att markera musikaliska numret “Agatha alltid“betraktat inom TV-serien Wandavision inom Animal Crossing: New Horizons, spelfenomenet 2020 se framåt för att Nintendo Switch. För att hitta videon inom spetsen se framåt för att nyheterna.

Videon skapades med ursprung i hemmahörande i resurserna med ursprung i hemmahörande i Animal Crossing: New Horizons, genom användning av karaktärerna Agatha, Wanda samt Fantasifull och spelade icke-spelare karaktärer resten av sporten (tydligt är anpassat i ett försök att precis som de som inom serien).
De som Youtube-kanal för att gjorde att markera, Great-Lite Arcade, låta specialiserat på tenderar att för att använda sig av Nintendo-titeln i ett försök att reproducera segment resten av serier samt filmrullar, för att pojken tillägnade det finns enhela kategorin. Ta sig an instans, tips om hur man man för att inte älskar introduktionen ännu en Simpsons eller Adventure Time? Att anse finns dessutom det finns en video tillägnad Fantastiskt Mario, bara för att i ett försök att behålla på Nintendo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =