“I fråga om Ronaldo vaccineras närma sig fansen är benägna att observera hans instans”

Läkaren ungefär kliniken se framåt för att infektionssjukdomar inom Genua, Matteo Bassetti, nämnde är benägna att alla de Serie A-spelare måste vaccineras gentemot koronaviruset. Cirka 600 tävlingsdeltagare utför inom Serie A. Bassetti föreställa är benägna att massvaccinering från fotbollsspelare jag skulle inte stoppa spridningen från viruset bland idrottare samt på samma gång jag skulle inte ett extremt upptäck ta sig an fansen för att helt enkelt acceptera vaccination.

“Tänk dig är benägna att vaccinera Cristiano Ronaldo, är du medveten om det? hur du kan massor av följare för att jag skulle inte observera hans instans då”, säger Dr. Basini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − ten =