Ermedin Demirović ersätter Erling Haaland

Vår representativa anfallare i riktning bort Freiburg, Ermedin Demirović (22), som kan vara den den här typen säsongen inom Bundesliga gjorde 4 mål som – via sju assist, står på Borussia Dortmunds önskelista.

Även när pojken flyttade i riktning bort S: t Gallen vara uppmärksam på Freiburg inom sommartid tog de som tyska medierna honom nämndes för att det finns en ersättare se fram emot Erling Haaland, för att ”miljonärerna” närma sig inneha besvärligt är benägna att upprätthålla inom sina led.
Övrigt råda över Demirović kontrakt via Freiburg resultat i vara uppmärksam på 30 juni 2024, att tillägga hans dagens marknadsvärde är som svar på tyska Transfermarkt 10 miljoner euro. Även att iaktta växer svimlande oavbrutet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =