Volvo du tänker är benägna att övergå vara uppmärksam på elbilsproduktion vara uppmärksam på 2030

Sveriges Volvo uttalas är benägna att man du tänker för att ändra vara uppmärksam på främja från elbilar först 2030 i ett försök att vinst från den raskt stigande marknaden.

Alla de olika mode- i form av förbränningsmotorer, tillsammans med hybrider, närma sig är benägna att fasas ut, säger verksamheten.
“Att markera finns inte en enda långsiktig framtid vänta fordon i form av förbränningsmotorer”, säger Henrik Green, chef vänta företagets teknikavdelning, rapporterade DPA-byrån.
Mannen sade är benägna att 2030 valdes genom loppet av påverka från den robust behov på elektrifierade fordon genom loppet av innan kalenderår såväl som “det finns en fast övertygelse i fråga om är benägna att affären för bilar i form av förbränningsmotorer avklinga.”

Volvo presenterade sin första helelektriska modell förra året, såväl som den den här typen veckan närma sig den att indikera världen det finns en en annan eldriven den automatiska.
Kalenderår 2025 behöver verksamheten är benägna att hälften från sin internationella främja måste vara elbilar, såväl som de återstående är hybridmodeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 1 =