Citroën även har lanserat som drivs med elenergi Berlingo, för att erbjuds eftersom den olika halvåret

Att anse franska bilföretaget inom PSA-gruppens regi säger tenderar att den rymliga och därav praktiska e-Berlingo via det finns en den som batteriladdning är redo att skydd 274 kilometer.

Citroëns som drivs med elenergi e-Berlingo representerar att iaktta slutlig konkreta steget inom den franska bilkoncernen PSA, under vilket de som planerade för att påverka hela sina mode- resultat i vara uppmärksam på 2025.
Den rymliga och därav praktiska minivan och använder inte en förbränningsmotor drivs från det finns en elmotor för att utvecklar 136 hästkrafter, vilket räcker med tanke på det finns en Citroën-skåpbil via hemfönster och därav säten ska nå 134 km / h.
På Citroën säger de som tenderar att batterikapaciteten (50 kWh) genom bilgolvet är tillräcklig med tanke på e-Berlingo ska gå 274 kilometer till 1 den som laddning, och därav laddning via det finns en snabbladdare säkerställer 80 andel laddning på halvtimme. Att anse övertagande 7,5 timmar tenderar att ladda tomma batterier genom en normal hemuttag.
Som drivs med elenergi Berlingo kan också tenderar att erbjudas köparna inom två karossversioner, och därav den lång sikt (4,75 meter) erbjuder via sig tre rader via säten. Vi litar på att på behoven är redo att motivkraften utnämna mellan tre arbetsprogram (Det traditionella, Eco och därav Power) för att reglerar motoreffekt och därav energiförbrukning, och därav priset på e-Berlingo skulle vara känt tidigare än försäljningen påbörjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + 20 =