Närma sig Griezmann för att försvinna från Barcelona?

Fotbollsklubben Barcelona, ​​sex dagar längre fram än valet, skakar skandalen genom användning av “Barsagegate” -affären, genom vilket höga klubbtjänstemän arresterades inom morse, tillsammans med längre fram än på detta president Josep Maria Bartomeu.

I överensstämmelse med spanska medier väntar Messi på resultaten av presidentvalet att kunna besluta i fråga om sin framtid, å andra sidan de som hävdar är benägna att han kommer lämna med anledning av den svåra finansiell situationen för att klubben befinner sig inom.
Samma identiska källor hävdar är benägna att inom juni, tillsammans med Messi, närma sig klubben för att försvinna den näst högst betalda spelaren inom laget, Antoine Griezmann.
Griezmann lämnade Atletico inom juni 2019 se fram emot ett kvantitet på 120 miljoner euro och därav flyttade ännu en Barcelona. På Nou Camp uppfyllde pojken för att inte förmodan.
Barcelona närma sig baserat på plikt att bara acceptera ett förslag på 60 miljoner euro se fram emot den franska landslagsspelaren. PSG och därav Manchester United råda över bevisad nyfikenhet se fram emot Griezmann.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + four =