Oladipo tackade nej ta sig an 45 miljoner dollar

Victor Oladipo behöver för att inte behålla inom Houston Rockets. Playmakern anlände ta sig an Houston till en början från säsongen för att del av James Harden-handeln, under vilket, tillsammans med Brooklyn Nets och därav Houston Rockets, även Indiana Pacers deltar.

Houston erbjöd den förr All-Star ett tvåårigt kontrakt på 45,2 miljoner dollar.
Som svar på amerikanska medier har varit kontraktslängden omtvistad, spelmakaren ohälsosamt i fråga om ett fyraårigt kontrakt.
Att markera kommande kontraktet, för att Oladipo tecknade för att det finns en ivrig spelare se framåt för att Indiana Pacers, löper ut inom toppen från säsongen. Oladipo närma sig då ha förmågan att utnämna har varit pojken ska förlänga sin yrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 12 =