hävda trailern närma sig utan ut en varning, inga mega tillfällen

Elden Ring råda över återvänt vara uppmärksam på spelarnas uppmärksamhet de som mest uppdaterade de gånger. Hidetaka Miyazakis deltar i råda över länge gått resten av radaren dessutom följare är desperat efter det äntligen undersöka det finns en komplett presentationstrailer. I enlighet med de som mest uppdaterade rykten måste att markera för att inte saknar se fram emot en betydande mängd. Varje gång närma sig att markera det som äger rum? Hårt är benägna att vi säger att, dock Imran Khan – framför på detta Game Informer-journalist – avslöjade är benägna att presentationen närma sig är benägna att äga rum i form av det finns en okomplicerad trailer.

delades genom det finns en livestream. Tydligt för att hela tiden det här är inte officiell uppgifter dessutom bör tas i form av vederbörlig varning. Tanken är ändå är benägna att den nya presentationen resten av Den eldstaden Ring för att inte närma sig är benägna att ske hela genom en massiv tillfälle, utan ut en bara genom att lanseringen resten av det finns en ny trailer.
Denna uppgifter förflyttar hand inom hand i form av vad vi fram till denna punkt jag vet att. Jason Schreier sa att han inte saknar för mycket omkring lanseringen resten av den nya trailern, dock efter alla det kommer inte att visas vid nästa Microsoft-händelse, vilket bekräftats av Greenberg. I form av inga olika verkar större evenemang planerade på övergående sikt är den förmodligen den mest trovärdiga svaret är benägna att Den eldstaden Ring verkar utan ut en allmänhetens pompa.
Khan säger dessutom är benägna att Microsofts tillfälle för att inte skulle vara betydligt exceptionellt: det kommer vara en chans för att klargöra för tips om hur man Bethesda närma sig att handskas med dessutom tips om hur man arbetet fortsatta i form av somliga titlar.
Även baserat på Jeff Grubb, Den eldstaden Ring närma sig är benägna att bära emot en trailer eller information i slutet av mars. Alla de ledtrådar pekar eftersom den på ett hävda inuti det finns en månad eller så, i form av det finns en trailer lanserad “hastigt”. Det finns ingenting förutom för att delta för.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 1 =