information Säsong 2 officiell Activision

Via ankomsten resten av Call of Duty Black Ops Cold War säsong 2 såväl som Call of Duty Warzone det finns flera nya i hela, den 2 skyttarna. Med tanke på ge hjälp mycket mindre erfarna ivrig spelare råda över Activision skapat det finns en komplett information tillägnad Zombies Epidemic-evenemanget, vraket, missilens silor, de som stängda underjordiska platserna såväl som råda över dessutom angett 5 idéerna vänta speltaktiken för att ska implementeras.

Ännu en instans när det gäller Zombieepidemi, Activision förklarar tenderar att vi är redo att förvärva Lucky Charms, Stickers, Emblem, Visitkort såväl som till sist Weapon Blueprints. Att anse närma sig då tenderar att det har varit det två uppsättningar via 9 mål som tenderar att slutföra: det finns en vänta Call of Duty Warzone såväl som det finns en vänta Call of Duty Black Ops Cold War Epidemic.
Se framåt för att FörstöraSom ett alternativ förklarar Activision vänta oss tenderar att vi är redo att nå världen hela genom tenderar att för att hoppa för fallskärm omedelbart ovanför att anse, emellertid vi är redo att dessutom för att använda sig av två externa rep som ett sätt att komma åt att anse. Att anse illustrerar dessutom att det förekommer en passage hela genom fartygets köl. Via olika fras finns att anse massor av betyder att återvända åt såväl som vi bör vara att vara uppmärksam på dem inom vårt deltar i Call of Duty Warzone såväl som Call of Duty Black Ops Cold War.
Se framåt för att Missil silor, Activision oss detaljerna inom de som tre dedikerade områdena: Jarvdinsk Spomenik genom loppet av Arklov Peak Military Base, Zozsni Spomenik sydost i fråga om Novi Grazna Hills såväl som Styor Spomenik inom Tavorsk Park. Inom Call of Duty Black Ops Cold War såväl som Call of Duty Warzone-guiden berättar utvecklarna sättet att vi navigerar inom de som tre områdena.
Entusiastisk spelare bör även vara att vara uppmärksam på underjordiska destination stängda vänta sanering. Exakt är tunnelbanan för att inte livlig, stadens underjordiska parkering är stängd såväl som alla de områden för att krävde det finns en speciell åtkomstkod (via undantag resten av Bunker 10, Styor Spomenik-missil silo) är i sin helhet stängda tillföljd av säkerhetsprotokoll.
Om du kan kontrollera alla de officiella idéerna kan ni gå på Activisions webbplats på denna adress.
Vi påpekar dessutom tenderar attuppdatering 1.33, nyheterna om uppdateringen resten av Call of Duty Warzone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =