De som katalanska medierna skonar för att inte Pjanić: Hans deltar i är tråkigt

Miralem Pjanić mannen spelade inom Barcelonas startuppställning inom kvällens resten match inom 1: a omgången från La Liga emot Elche, emellertid mannen ersattes omkring halvtid.

Barcelonas Ronald Kuman (Koeman) identifierade är benägna att bh. landslagsspelaren bör vara t tering rytmen inom bollens cirkulera men även förverkliga vad hans placera är. Mannen uppgav ändå är benägna att mannen för att inte ersattes med ett syfte att mannen spelade dåligt.
Den katalanska tidningen Sportaktiviteter sedan igen sparade för att inte BiH-mittfältaren i alla avseenden men även markerade hans deltar i för att tråkigt.
– Miralem Pjanić missade det finns en ny sannolikhet är benägna att stärka sin tillräckligt med utrymme inom Ronald Kumans lagstiftning. Hans deltar i har varit tråkigt men även bosnierna gav för att inte den förväntade rörligheten på mittfältet – skriver Sportaktiviteter.
Mundo Deportivo har varit dessutom en spetsig emot honom.
– Mannen bevisade sig för att inte. Mannen misslyckades i form av är benägna att överträffa Busquets. Mannen har varit rytmlös men även tappade farliga bollar. Mannen ersattes omkring halvtid omkring 0: 0 men även ytterligare stängning slutade matchen i form av 3: 0 – säger Mundo Deportivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =