Portos mäktiga rivaler ber dessutom titta på Quintana

Vänta två dagar av den anledningen som skakades handbollsvärlden resten av fruktansvärda information – den portugisiska målvakten, som kan vara medlem inom Porto-laget, Alfredo Quintana, fick det finns en hjärtattack genom tågkontrollerat genom användning av laget. Pojken även har varit på sjukhus inom kritiskt tillåta av den anledningen som dess.

De som mest uppdaterade nyheterna ifrån de som portugisiska medierna är är benägna att hans tillåta för att inte även har förändrats, även när föreställa att pojken är stadig alldeles nu.
Enormt hjälper titta på Quintana men även hans Porto närma sig ifrån så mycket som världen, fast framför alla bitar ifrån de som gigantiska portugisiska rivalerna – Benfica men även Sporting.
Ungefär gårdagens match spelade varje lagen genom användning av T-tröjor ytterligare hjälper titta på Quintana. Benfica gav ut specialtröjor genom användning av sitt efternamn, men även deras gigantiska rival ägde rum inträffade ut genom användning av T-shirts för att stod “Vi är de hela genom användning av dig”.
RK Porto på den officiella webbplatsen tackade titta på stödet:
“Vi tackar ärlig hela individer men även golfutrustning för att har varit inom solidaritet genom användning av vår målvakt. “Inom dessa svåra tillfällen närma sig vi ihåg hans fras förra året:” Jag ge¨ kämpat av den anledningen som jag brukade vara av ungar, jag är en superb soldat. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =