Ford GT Heritage Edition 2006 är på auktion

Det finns en kopia resten av den primära generationen Ford GT via mest sannolik minimalt körsträcka närma sig är benägna att säljas på auktion den 22 maj.

Ford råda över presenterat det finns en begränsad upplaga GT för att heter Heritage Paint Livery Package, tillsammans med Heritage blue via Epic orange linjer. Denna look är inspirerad resten av GT40-modellen för att mottagit 24 Hours e Mansa-loppet.
Modellen som kan är benägna att auktioneras är förberedd titta på den kanadensiska marknaden, den råda över {grå} bromstång även BBS-lättmetallfälgar. Att anse råda över fodrad lägre än 5 kilometer, vilket låta att markera bäst bevarade förekomsten på planeten.
Ford producerade bara 343 exemplar resten av Heritage Edition-versionen resten av GT-modellen, även bara 50 resten av dem hamnade inom Kanada,
Den den här typen bilen råda över ändå skyddskåpor på förarsätet, trösklarna även ratten utöver klistermärken på vindrutan.
På detta förväntas vara en av många de som värdefull säljande Ford GT40-modellerna inom historien, även 2005-modellen såldes titta på sex kalenderår av den anledningen som titta på 605 000 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =