Honda även har lanserat den nya HR-V vänta européer via bara hybriddrift

Den 3:e upplagan från Hondas crossover-modell HR-V anländer ytterligare de som ecu utställningsrummen inom december från året.

Honda även har lanserat det finns en ny generation från crossover-modeller HR-V för att bara närma sig tenderar att erbjudas köpare inom Europa via det finns en hybrid drivlina såväl som är därefter förekomsten tenderar att Honda uppfyller ett innan löfte i fråga om tenderar att 2022 hela deras huvudmodeller närma sig tenderar att elektrifieras.
Att markera japanska bilföretaget även har men för att inte avslöjat vad hybrid-drivlinan (för att turbobensinmotorn närma sig tenderar att ingå inom) närma sig att leverera via den nya HR-V, dock de erhåller att avslöjat tenderar att deras crossover inom sin klasskategorier närma sig att leverera förmodligen den mest område inom kabinen. Tillsammans med att anse minimalistiska tillvägagångssättet omkring utformningen, faller del av den pratade om rymden dessutom på de som väl placerade som drivs med elenergi komponenterna för att utgör hybridsystemet.
Tillsammans med framhjulsdrift (2-hjulsdrift) närma sig HR-V dessutom tenderar att erbjudas inom en blandning via båda-axeldrift (4-hjulsdrift) såväl som närma sig tenderar att erbjudas på 16- eller 18-tums hjul, vi litar på att på utrustningspaketet. Extra besked skulle vara känd tidigare än försäljningen påbörjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 9 =