Sampaoli flyttar ta sig an Olympique Marseille

Argentinaren Jorge Sampaoli (60) är den nya tränaren titta på Olympique Marseille. På Velodrome närma sig Sampaoli med ursprung i hemmahörande i Atletico Mineiro, på vars bänk mannen även har satt eftersom den mars 2020.

Sampaoli närma sig att styra Atletico Mineiro titta på slutlig gången på torsdag, dessutom eftersom den närma sig mannen ta sig an Marseille, på vars bänk han kommer efterträda Andre Villas-Boas. Portugisen avfyrades, efter det finns en månad eftersom den, till 1 presskonferens, missnöjd i form av överföringspolitiken, attackerade mannen verbalt klubbledarna.
“Toppen även har kommit. Jag leder Atletico titta på slutlig gången, på torsdag, emot Palmeiras. “Jag ledsen tenderar att jag jobbade framför tomma försäljningsutrymme alltid”, uttalas argentinern.
Klubben med ursprung i hemmahörande i Belo Horizonte ligger inom väntan på den slutlig omgången på 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen, i form av två faktorer utöver Sao Paulo.
Sampaoli närma sig tenderar att arbeta inom Europa titta på olika gången inom sin yrke. Mannen tillbringade säsongen 2017/2018 inom Sevilla.
Inom sin yrke hade varit den den här typen erfarna tränaren titta på Chile dessutom Argentina. Mannen mottagit Copa America i form av Chile dessutom firade för att inte i form av Argentina ungefär VM inom Ryssland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =