Att iaktta störde mig en gång de uttalas ta sig an mig tenderar att jag vände tidigare att tillägga tenderar att jag för att inte lång sikt kan spela på överdriven grad

Se framåt för att första gången av den anledningen som mannen lämnade Barcelona Luis Suares (Suarez) talade modigt i fråga om detaljerna inom förra sommarens avsked. Uruguayan lämnade Barcelona inom december från förra säsongen att tillägga flyttade ta sig an Atletico Madrid, under vilket mannen utför på toppnivå. Mannen även har gjort 16 mål som inom La Liga den denna sort säsongen att tillägga är bland de som förmodligen den mest förtjänta från laget för att övertagande första t situationen inom tabellen.

– Att iaktta för att faktiskt störde mig har varit en gång de uttalas ta sig an mig tenderar att jag brukade vara tidigare att tillägga tenderar att jag för att inte lång sikt kan spela på överdriven grad, uttalas Suarez att tillägga tillade:
– För att det är jag för att inte jag skulle inte vara förbereda att att vägleda ett fin besättning. Jag tyckte för att inte i fråga om att anse. Jag jag skulle inte uppfatta tenderar att jag för att inte tog via betydligt ta sig an klubben på tre eller 4 säsonger, å andra sidan jag gjorde drygt 20 mål som varenda kalenderår inom Barcelona. Jag hade fin statistik, sammanfattning bakom Messias. Den här dagen vill vi att det inte är det frivolöst tenderar att spela inom Barca. En mängd från spelarna för att de som tog komma in bekräftade för att inte vilken grad för att förväntades från dem. Jag spelade inom Barcelona inom sex kalenderår att tillägga behöll graden av att tillägga uppfyllde vad för att förväntades från mig. Inom Barcelona förändrades omständigheterna, modifieringschanser behövdes att tillägga jag accepterade att anse. Att iaktta störde mig bara för att att anse gjordes. Jag tycker tenderar att jag behov till bara lite respekt, uttalas Suarez inom det finns en intervju via France Football.
Eftersom den dök Atletico citerar.
– Att iaktta har varit ett val jag för att inte kan stoppa. Jag kände tenderar att de som för att inte lång sikt räknade via mig, så jag uttalas stolt ta sig an mig tenderar att jag jag skulle inte vidtaga nuvarande en alltför stor mängd jag brukade vara ett nummer. På grund av detta faktum gynnat jag begreppet som resa ta sig an Atletico, möjliggöra att det finns det finns en ambitiös medlemskap. En av många mina motiv har varit chansen att peka ou t tenderar att mannen ändå kan är beroende av mig. Det är det det finns en höra sig för i fråga om föreställningen. Efter hela dessa kalenderår inom Barcelona önskade att jag visa tenderar att jag ändå är redo att vara användbar på att anse högsta, avveckla Suarez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 8 =