Siege, Ubisoft presenterar sina planer se framåt för att spelets framtid

Ubisoft meddelade hans planer se framåt för att det långa loppet resten av Rainbow Six: Siege, genom loppet av Rainbow Six Siege Grupp även Game Celebration-evenemanget. Inom även baksidan avser att iaktta franska förlaget är benägna att vidtaga stödja sporten för att att iaktta råda över gjort resultat i ta sig an just nu även genom loppet av kalenderår 6 även därefter. Genom loppet av de som kommande månaderna närma sig därefter förändringar är benägna att göras inom sporten, nya varor närma sig är benägna att släppas med tanke på uppmuntra konstruktivt spelarbeteende, det kommer det har varit det nya operatörer även en alltför stor mängd extra.

Rainbow Six: Siege råda över kommit ett av den anledningen som att iaktta sågs för att ett halvt misslyckande p.g.a sin för att inte nästan lika bra lansering. Den här dagen är att iaktta en av spelade onlinetitlarna, liksom bland de finaste stöds. Låt oss läsa vad Ubisoft råda över avsiktligt se framåt för att de som närmaste månaderna.

ÅRSHANDLINGSPLAN 6

Crimson Heist, den primära säsongen resten av kalenderår 6, närma sig är benägna att introducera den nya angriparen Flores även omarbeta gränskartan. Säsongen närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom morgon på PC-testservrar. Säsong 2 introducerar Nakoda Nations-operatören även det finns en moderniserad Favelas-karta. Säsong 3-operatörer närma sig med ursprung i hemmahörande i Kroatien; genom loppet av säsong 3 närma sig och extra 3 kartor är benägna att ses genom. Årets slutlig operatör närma sig med ursprung i hemmahörande i eire även den omarbetade kartan är Outback.

UPPFÖRANDE AV SPELARE
Det finns en tidig variant resten av Reputation Program testades inom hemlighet förra säsongen, nuvarande inom sporten, bör för att inte sett se framåt för att ivrig spelare. Målet i form av på detta enhet är är benägna att uppmuntra det finns en positiv vinkel hela genom belöningar ta sig an ivrig spelare, i form av det finns en positiv inverkan på sporten grund av innehåll material inom sporten även avlägsnande resten av negativitet hela genom för att begränsa för åtkomst ta sig an instans ta sig an leaderboards. På detta enhet närma sig är benägna att synas se framåt för att ivrig spelare med tanke på informera dem i fråga om det bästa sättet att man är redo att accelerera sina faktorer även anpassa sitt vanor. Denna nya utföra närma sig är benägna att lanseras genom loppet av kalenderår 6.

Som ett resultat av dem är det finns en nödvändig del resten av samhället råda över ett streamer-läge skapats se framåt för att innehållsskapare att reglera deras anonymitet då däremot de som utför. Denna utföra gör att iaktta genomförbar se framåt för att dem att täcka för sitt namn, härkomst, ping, alla de olika karaktärer inom sporten, med tanke på förköpa det finns en dold fördröjning inom matchmaking, med tanke på täcka deras behörighetsnivå även profilbild. Det finns en första variant resten av denna utföra närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig på Crimson Heist Test Server.
GRUNDLÄGGANDE SPELUPPDATERINGAR
Ett nytt sekundärt jaktredskap släpps kl Rainbow Six: The Kjol-6. På detta enskottsvapen är redo att förstöra alla de skottsäkra till saker även ger ta sig an det finns en ny lastkonfiguration se framåt för att ivrig spelare, vilket banar ett sätt se framåt för att nya taktiska val av. Den primära versionen resten av Gonne-6 närma sig bara är benägna att det har varit det tillgänglig på Crimson Heist Test Server se framåt för att Glaz, Dokkebi, Lion, Finka, Gridlock, Amaru, Iana även Zero-operatörer.

Ivrig spelare närma sig ha förmågan att styra spelkameran även prylarna även efter deras dö. Denna modifiering infördes med tanke på accelerera supportfasen se framåt för att teamet inom sporten även med tanke på dessutom ge ivrig spelare som kan vara på marknaden resten av sporten risk för att hjälpa sitt team. På detta av andra närma sig är benägna att införas på ett tag genom loppet av kalenderår 6.
Med tanke på balansera Övergrepp även Defense, närma sig Attackers genom loppet av förberedelsefasen sin ägo risk att byta sina operatörer även ladda konfigurationen så kontinuerligt de som behöver, vilket gör spelarens scoutfas mycket mer taktisk även utvidgar de som strategiska sannolikheterna. På detta av andra närma sig är benägna att införas på ett tag genom loppet av kalenderår 6.
Med tanke på avsluta speländringarna närma sig Armor nakna är benägna att bli ersatt i form av Life, för att det är spelarna raskt är redo att låt oss det bästa sättet att en alltför stor mängd sarga de förstår leverera. På detta av andra närma sig är benägna att införas på ett tag genom loppet av kalenderår 6.
LIVS KVALITET
Genom loppet av kalenderår 6 närma sig utvecklingar resten av livskvaliteten är benägna att införas: DDoS-attacker, för att redan råda över krympt i form av 90% inom kalenderår, skulle vara ett huvudfokus med tanke på vara t tering spelupplevelsen. Att markera tekniska teamet presterar i form av Microsoft Azure-partners med tanke på vidtaga skära ner tiden se framåt för att matchning även vara t tering serverstabiliteten. Sammanfattningsvis gör utvecklingsteamet en massiv insats med tanke på skära ner spelets totala lättviktslyft, det finns en pågående insats som kan är benägna att visa sig vara alltmer sett se framåt för att ivrig spelare genom loppet av {hela året}.

PERSONLIGGNING
Genom loppet av kalenderår 6 närma sig spelarna sin ägo fler anpassningsalternativ se framåt för att sina operatörer: de kommer till vilket som ha förmågan att anpassa Elite-skinn även inklusive ta sig an redskap inom utrustningen se framåt för att det finns en sin helhelt anpassningsbar uppsättning.

Sist bör för att inte inte mindre än att råda över Ubisoft meddelat partnerskapet i form av Capcom även dess videospelsserie Resident EvilTM survival horror: Year 6 råda över det finns en Jill Valentine Elite-hud se framåt för att Zofia även det finns en olika Resident Evil x Rainbow Six Siege-hud. Ubisoft råda över dessutom gjort ett bosättning i form av Creative Director Ikumi Nakamura se framåt för att det finns en serie skinn som kan är benägna att det har varit det tillgängliga med ursprung i hemmahörande i även i form av den 2 mars i form av lanseringarna resten av Echo även Dokkaebi.
Tidigare än vi avgår påminner vi i fråga om är benägna att Rainbow Six Siege är av tillgängligt se framåt för att PC, Xbox One, PS4, PS5 e Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =