första trailern vänta att anse ryktade Bethesda-firandeevenemanget organiserat resten av Microsoft?

Bethesda jag skulle inte förbereda den primära trailern vänta Starfield, att anse ska verkar på mega tillfälle presentation tillägnad inträde inom Xbox Game Studios. I överensstämmelse med vad för att påstås närma sig att anse tenderar att förvandlas till ett traditionellt andra vänta Xbox men även Microsoft behöver ha roligt att anse korrekt, via ett slag dedikerat Direct.

Efter Jeff Grubb, tenderar att rapportera nyheterna hade varit insidern SKULLZI, ansedd tillförlitlig vänta sakerna inom Bethesda (mannen verifierade en mängd rykten i fråga om Starfield men även The Elder Scrolls VI).
Leverera för att inte att anse ta sig an nominellt värde, emellertid jag använder hört att det existera en stor marknadsföringsvideo ifrån Bethesda som kan tenderar att inkludera Starfield. Jag ge¨ i verkligheten hört extra, emellertid jag behärska för att inte tala. Hade varit för att att anse är redo att, korsa fingrarna.
SKULLZI specificerade dessutom tenderar att evenemanget för att inte närma sig tenderar att hållas i hela, tillfällig, utan ut en i fråga om bara några få månader, troligen genom de som mega branschmässorna (tillägger vi). När som helst det hela närma sig omkring är förvärvet resten av Bethesda men för att inte slutgiltigt, så att anse vore för att inte meningsfullt att peka ou t betydligt tidigare än man hade löst de som byråkratiska problemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 4 =