den nya korrigeringen avklinga CPU-användningen genom användning av 30%

Den 19 februari 2021 släppte SEGA det finns en ny på PC lappa resten av Yakuza Remastered Collection syftar ytterligare tenderar att optimera effektivitetsklänning se fram emot njuter till minst en pc. Genom användning av olika fras, för tillfället är närma sig Yakuza Remastered Collection ha förmågan att fördela källor högre mellan GPU även CPU, vilket avklinga med CPU genom användning av 30%.
Utöver på detta närma sig uppdateringen för att reparera ett antal svårigheten för att råda över dykt citerar de som mest uppdaterade veckorna, ytterligare instans krascha Oväntat efter det finns en brott slutar genom användning av det finns en Heat-rörelse eller fixar fiske minispelet.
Du måste ha läst vårt granskning av Yakuza Remastered Collection?

Yakuza Remastered Collection-patch den 19 februari 2021

Låt oss kontrollera detaljerna inom den 19 februari uppdateringen resten av Yakuza Remastered Collection:

  • Förbättrad hängiven GPU-upptäckt för att det är sporten för att inte försök starta på integrerade GPU: er.
  • Standardinställningen se fram emot bildruta är för tillfället är “Auto”.
  • CPU-användningen råda över krympt genom användning av cirka 30%.
  • Eliminerade slumpmässiga kraschar för att händer inom december resten av slutna strider genom användning av det finns en Heat Move: vi kan fixa det finns en krasch för att inträffade vanligtvis efter ha laglig rättighet avslutat det finns en brott genom användning av det finns en Heat-action.
  • Fiske minispelsfixar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + four =