Rom men även New York närma sig tenderar att uppmuntra att ta sig an två nya kartor, filmer med ursprung i hemmahörande i BlizzCon 2021

Även om mannen för att inte presenterades i form av stor fanfare genom öppningsceremonin titta på BlizzCon 2021, önskade att Blizzard talande i fråga om Övervakning 2 genom efterföljande insatser. Beklagligtvis önskade att studion för att inte nuvarande en betydande mängd resten av sporten eller inklusive tonvikt på dess släpptid, å andra sidan följare kan trösta sig i form av antal detaljer om att markera nya kapitlet inom denna lagskytt. Vara uppmärksam på instans nämnde utvecklarna att markera 2 nya kartor resten av Overwatch 2 närma sig tenderar att inspireras resten av byggnaderna men även atmosfären inom Rom men även New York.

Den 2 storstäderna närma sig i själva verket för att inte tenderar att återges troget inom sporten utan ut en närma sig att indikera bland de som väsentligen den mest erkända byggnaderna men även landskapen inom den 2 städerna. Då har fått återstoden omarbetad både som ett sätt att passa spelets grafikstil men även spelbehov.
Videon, presenterad resten av Jeff Kaplan i form av ingripande resten av det finns en handfull olika Blizzard-utvecklare, bekräftade bara några få foton resten av dessa kartor. Även när att markera för att inte har varit potentiellt tenderar att undersöka Overwatch 2 inom aktion, har varit dessa foton tillräckliga som ett sätt att andas atmosfären inom sporten, som ett resultat av det kommer bekämpas ungefär foten resten av Colosseum, eller på Big Apple gator. Via utsikt genom Empire State Building.
Medan du väntar på extra detaljer om sporten, liksom möjligheten tenderar att undersöka att markera inom aktion, varför för att inte förmedla det finns en titt på nytt utseende av Reaper, McCree, Pharah och Widowmaker?
Overwatch 2 kommer inte fram före 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =